новини

Начальник Академії мотивував випускників перед складанням державних іспитів

07.01.2021 08:30

Начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-лейтенант Сергій Соколовський провів зустріч з курсантами-випускниками, які готуються до державних іспитів.

Нагадаємо, що майбутні офіцери були попередньо розподілені на посади з урахуванням напряму підготовки та освітньо-кваліфікаційного рівня  «магістр» тактичного рівня.

Начальник Академії визначив цілі і завдання, що стоять перед випускниками, розповів про подальші перспективи військової служби та звернув увагу на підготовку та складання державних іспитів.

«Зараз у вас найвідповідальніший етап усього навчання в Академії - складання  державних іспитів. Це певний рубіж в вашому житті і його треба пройти впевнено та довести, що ви гідні бути офіцером Нацгвардії», - зазначив начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

У ході зустрічі, керівний склад Академії виступив з доповідями і відповів на запитання випускників за своїми напрямками діяльності. Під час заходу, курсантів ознайомили з умовами та порядком виплати грошового забезпечення офіцерському складу та довели інформацію щодо забезпечення майбутніх офіцерів речовим майном. Крім того, курсантам нагадали про обмежувальні заходи для запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19.

29 січня на майбутніх офіцерів чекає випуск, після чого гвардійці обіймуть свої посади у військових частинах Нацгвардії по всій Україні.

Відділ міжнародних зв’язків інформації та комунікацій НА НГУ