новини

Начальник Академії зустрівся із офіцерами-вступниками

29.06.2021 16:43

 

У Національній академії Національної гвардії України відбулася зустріч керівництва з офіцерами Збройних сил України та інших військових формувань, які планують здобути оперативний рівень підготовки.

Цього року до Академії прибули 235 офіцерів. З них 15 жінок-військовослужбовців.

Під час зустрічі з кандидатами на вступ, начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський розповів офіцерам про спеціальності за якими відбудеться вступ, порядок проведення вступних випробувань, акцентувавши увагу на єдиному вступному іспиті з іноземної мови.

«Вітаю всіх офіцерів, які вирішили прийняти важливе для розвитку військової кар’єри рішення та здобути оперативний рівень підготовки. Попереду на вас чекає насичений тиждень, але впевнений, що ви гідно пройдете вступні випробування, - зазначив генерал-лейтенант Сергій Соколовський. - Бажаю всім вам успішно скласти іспити та навчатися у Академії, щоб через три роки ми знову так само зустрілися у цьому залі, але вже на випуску».

Після бесіди з керівництвом кожен із присутніх офіцерів написав офіційну заяву на вступ до навчального закладу, остаточно визначившись із спеціальністю.  

Протягом тижня військовослужбовці будуть проходити вступні випробування. На них чекатиме складання додаткового та комплексного іспитів за спеціальністю, іспиту з фізичної підготовки, а також цього року, вперше для вступу в магістратуру, офіцери складатимуть єдиний вступний іспит з іноземної мови.

Іспит як для військовослужбовців Національної гвардії України, а також інших військових формувань відбудеться вже завтра.

Бажаємо військовослужбовцям успіху під час складання вступних випробувань!

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ