новини

Начальник Академії зустрівся із слухачами курсів перепідготовки офіцерських кадрів

25.01.2022 14:30

У Національній академії Національної гвардії України тривають курси післядипломної освіти підвищення кваліфікації та перепідготовки офіцерських кадрів. 

Нагадаємо, що в підготовці беруть участь 52 гвардійці, які прийняті для проходження військової служби  Нацгвардії на посадах офіцерського складу та не мають тактичного рівня військової освіти, а також військові, які плануються до призначення на посади офіцерського складу.

Начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський зустрівся з військовослужбовцями та довів до відома слухачів інформацію про переведення курсів у дистанційний режим.

«На жаль епідемічна ситуація у країні, в тому числі й у Харкові, доволі несприятлива. Тому, командувачем Національної гвардії України було прийнято рішення, що з наступного тижня ви будете відпрацьовувати завдання дистанційно у рамках самостійної підготовки. Викладачі Академії розуміють необхідність вдосконалення знань, тому склали програму таким чином, щоб зосередити в ній найголовніші проблемні питання, що можуть виникати за час проходження вашої служби. У вас будуть проходити лекції в онлайн-форматі, а також кожен отримає індивідуальні завдання, - наголосив генерал-лейтенант Сергій Соколовський. - Звертаю увагу на важливість самостійної підготовки, адже від її якості залежить рівень ваших знань під час іспитів, які відбудуться через два місяці».

Гвардійці прибудуть до Академії у березні. Так, із 14 по 18 березня, на військовослужбовців очікує складання іспиту з фізичної підготовки і комплексний екзамен. Після складання іспитів, військові отримають сертифікати про закінчення курсів.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ