новини

Новий навчальний рік в Академії Нацгвардії

01.09.2020 18:11

У Національній академії Національної гвардії України розпочався новий навчальний рік.

Т.в.о. начальника Академії генерал-майор Олександр Морозов привітав особовий склад зі святом: «Вітаю курсантів, студентів та викладачів з початком нового навчального року. Викладачам бажаю самовідданої творчої праці та терпіння, а офіцерам та курсантам – бути зразком для першокурсників. Будьте старанні та наполегливо опановувати знання і своїми досягненнями. Усіх зі святом!».

Важливим цей день є для усіх курсантів, особливо для першокурсників. Вони обрали військовий шлях, і з перших днів навчання їм потрібно старанно та наполегливо опановувати знання та зарекомендовувати себе.

«Саме наші випускники  формують і управляють підрозділами НГУ, підрозділами, які виконують різні  завдання та функції. Я вважаю, що найголовніше завдання кожного гвардійця – це зберігати довіру наших громадян, адже саме їх свободу, права та інтереси ми захищаємо. Тому ми і навчаємося бути гідними захисниками нашого народу та держави», - звернулась до присутніх курсантка Анастасія Андрющенко.

День знань відзначили також і у Навчальному центрі, де курсанти проходять первинну військову підготовку. Першокурсникам подарували записні книжки, а старшим навчальним курсам командування дало настанови, щодо проходження майбутнього навчального року. Завершили святкове шикування урочистим маршем.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ