новини

Офіцери Академії Нацгвардії вдосконалили вміння стріляти

18.10.2021 16:21

У Національній академії Національної гвардії України з офіцерами щомісяця проходять практичні заняття із вогневої підготовки. Офіцерів поділяють на групи, кожна з яких стріляє у бойовому тирі, складає нормативи зі зброєю та виконує тестові завдання.

Так, сьогодні військовослужбовці виконали четверту вправу навчальних стрільб із пістолета Макарова.

«В Академії Нацгвардії приділяється значна увага вогневій підготовці. Вона проводиться на систематичній основі і ми докладаємо максимум зусиль, щоб наші офіцери були справжніми професіоналами», - зазначив старший викладач кафедри вогневої підготовки підполковник Володимир Толокнєєв.

Зазначаємо, що вогнева підготовка є важливою для кожного військовослужбовця, адже її результати впливають на рівень кваліфікації офіцера.

«На мою думку, кожен офіцер повинен удосконалювати свої стрілецькі навички, адже ця справа є невід’ємною частиною військової служби. Я із задоволенням ходжу на планові стрільби. Також постійні практичні стрільби дають впевненість у володінні зброєю», - розповідає старший офіцер служби психологічного забезпечення майор Дмитро Олійник.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ