новини

Офіцери Академії вдосконалювали навички по роботі з особовим складом

11.12.2020 17:15

 

З офіцерами структур по роботі з особовим складом Національної академії Національної гвардії України було проведено День професійної підготовки. Подібні заходи слугують якнайкращим прикладом того, що робота з особовим складом носить системний характер і передбачає комплексну співпрацю офіцерів по роботі з особовим складом, психологів та офіцера центру культури. 

Після підведення підсумків по роботі з особовим складом за минулий місяць, офіцери складали заліки на знання вимог керівних документів. Більше того, з гвардійцями було проведено інформування щодо особливостей реалізації прав і пільг дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Також, до відома військовослужбовців, було доведено інформацію про стан діяльності з питань запобігання та виявлення корупції.

Начальник відділу по роботі з особовим складом Академії підполковник Віталій Шум провів із офіцерами інструктивно-методичне заняття у рамках якого розкрив особливості роботи представників рад і громадських представників підрозділів. 

«Вся інформація, яка доводиться до відома офіцерів по роботі з особовим складом, носить комплексний характер. Заліки, інформування та інструктивно-методичні заняття, проведені під час Дня професійної підготовки, слугують якнайкращою тому ілюстрацією, - наголосив підполковник Віталій Шум. - Офіцери по роботі з особовим складом, першочергово, повинні проводити своєчасну інформаційну, правову та просвітницьку роботу, яка сприятиме формуванню майбутнього офіцера та мінімізуватиме порушення військової дисципліни».

Представник служби психологічного забезпечення Академії капітан Дмитро Олійник розповів гвардійцям про ознаки суїцидальної поведінки особового складу. Зокрема, фахівець акцентував увагу на алгоритмі дій посадових осіб щодо профілактики суїцидальної поведінки. А офіцер відділу по роботі з особовим складом Академії майор Микола Черніченко ознайомив присутніх із методикою організації і проведення гуманітарної (національно-патріотичної) підготовки у 2021 році.

По завершенню заходу, офіцерам по роботі з особовим складом Академії було поставлено завдання на наступний місяць.

 

Відділ міжнародних зв’язків інформації та комунікацій НА НГУ