новини

Офіцери-магістри Академії отримали нові знання під час бінарного заняття

15.09.2020 14:59

 

Важливу для кожного військовослужбовця інформацію, слухачі (магістри) другого року денної форми навчання оперативно-тактичного факультету Академії Нацгвардії отримали під час бінарного заняття. Темою заняття була «Участь бригади оперативного призначення НГУ в спеціальній операції з відновлення правопорядку, недопущення захоплення державної влади, відновлення діяльності органів місцевого самоврядування». Захід проводився старшим викладачем кафедри оперативного мистецтва Володимиром Жабінським спільно із заступником начальника штабу – начальником оперативного відділення однієї з військових частин Національної гвардії України в місті Харків майором Олександром Жигуновим.

У рамках заняття викладачі акцентували увагу на ролі та місці бригади оперативного призначення Національної гвардії України, враховуючи участь у низці заходів військового характеру.

Під час викладення навчального матеріалу офіцер, залучений до заняття, звертав увагу слухачів на особливості виконання завдань із урахуванням набутого досвіду в зоні проведення ООС.

«Бінарне заняття, проведене в рамках навчальної дисципліни «Застосування військових частин і з’єднань НГУ при виконанні завдань» було спрямоване на результат, який ми успішно досягнули, - зазначив Володимир Жабінський. – Після завершення заняття, офіцери різних ланок військового управління матимуть можливість на практиці застосовувати знання під час організації спеціальної операції. Офіцери позитивно сприйняли виступ майора Олександра Жигунова. Більше того, слухачі були вдячні йому за високий рівень донесення інформації, а також за відповіді на запитання, що сприяло діловій комунікації. Переконаний, що почуте надало офіцерам необхідну інформацію та збагатило корисним для військової служби досвідом».

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ