новини

Офіцери Нацгвардії проходять курси підвищення кваліфікації в Академії

30.10.2020 09:10

 

У Національній академії Національної гвардії України розпочалися двомісячні курси післядипломної освіти для офіцерів, які проходять службу в Національній гвардії України та не мають військової освіти. Загалом, до Академії на навчання прибуло більше 50 офіцерів із Східного територіального управління та Академії Нацгвардії.

Протягом першого тижня офіцери пройшли вхідний контроль та відвідують вступні заняття. Далі заняття будуть проходити за дистанційною формою навчання. Гвардійці мають виконувати індивідуальні завдання та звітувати викладачам Академії.

«Упродовж двох місяців слухачі отримують ґрунтовні знання від досвідчених викладачів Академії. Сприятиме цьому, спеціально розроблена навчальна програма до складу якої увійшли загальна тактика, тактико-спеціальна підготовка, вогнева, фізична, методична та психологічна підготовка, – зазначив начальник курсів післядипломної освіти підполковник Олександр Панченко. - Всі вище перераховані дисципліни, як і нові знання, дуже важливі для подальшого кар’єрного зростання офіцерів».

Молодший лейтенант Анастасія Павленко є слухачем курсів, а службу проходить у якості офіцера групи інформації та комунікації у Східному ОТО.

«Для мене дані курси є надзвичайно важливими, адже нові знання, отримані в Академії, я буду використовувати в подальшій  професійній діяльності. Цікаво побудовані заняття надають можливість швидко та ефективно вивчати викладений матеріал», - розповіла Анастасія.

Наприкінці зборів, у грудні, на військовослужбовців очікує фінальна перевірка здобутих знань та вручення свідотств про закінчення курсів.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ