новини

Офіцери з військ обрали Академію для отримання оперативного рівня військової освіти

04.07.2023 12:01

У Національній академії Національної гвардії України пройшли вступні випробування для офіцерів Нацгвардії, які планують навчатися за освітнім ступенем «магістр» оперативного рівня підготовки.

До кандидатів довели загальний порядок складання іспитів та представили членів приймальної комісії.

«Бажаю всім офіцерам вдало скласти іспити. Ви повинні розраховувати лише на власні сили та бути готовими до вагомої самовіддачі, – наголосив начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський. – Ваше головне завдання – якнайкраще скласти вступні іспити. Військовослужбовці, які покажуть найвищі результати, залишаться навчатися в Академії».

Після чого розпочалися іспити. Офіцери склали комплексний екзамен, відповідно обраній спеціальності та здали іспит з фізичної підготовки.

Майбутні слухачі оперативного рівня підготовки навчатимуться за такими напрямками як «Службово-бойова діяльність та управління діями формувань Національної гвардії України», «Організація логістичного забезпечення формувань Національної гвардії України», «Організація роботи з персоналом у формуваннях Національної гвардії України».

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ