новини

Офіцери з військ пройшли інтенсивне навчання в Академії Нацгвардії

24.12.2020 12:16

У Національній академії Національної гвардії України закінчилися двомісячні курси післядипломної освіти для офіцерів, які проходять службу в Національній гвардії України та не мають військової освіти. Загалом, в Академії навчання пройшли більше 50 офіцерів зі Східного територіального управління та Академії Нацгвардії. Офіцери пройшли підготовку щодо службово-бойового застосування та управління діями підрозділів Нацгвардії. Заняття проходили за дистанційною формою навчання. Військовослужбовці протягом двох місяців виконувати індивідуальні завдання та звітувати викладачам Академії. Наприкінці курсів офіцери склали комплексний екзамен та іспит з фізичної підготовки.

В центрі культури Академії  т.в.о. першого заступника начальника Академії з навчально-методичної та наукової роботи полковник Володимир Тробюк вручив військовослужбовцям сертифікати про здобуття тактичного рівня підготовки.

«Успішний результат іспитів демонструє ваш професійний підхід до навчання офіцерській справі. І ви довели, що добре підготовлені і готові до нових службово-бойових завдань у військах», - звернувся до учасників полковник Володимир Тробюк.

Один із учасників курсів, командир першого батальйону оперативного призначення полку «Азов» лейтенант Олег Мудрик був визнаний одним з кращих на курсах за зразкове навчання та виконання практичних завдань.  

«Я завжди прагну до вивчення нової інформації та підвищення кваліфікації. Так як наш полк складається з добровольців,  не всі мають військову освіту. В Академії є гарна можливість отримати тактичний рівень підготовки. Завдяки досвідченому викладацькому складу ми отримали ґрунтовні знання з загальної тактики, тактико-спеціальної підготовки, методичної та психологічної підготовки. Всі ці дисципліни, як і нові знання, дуже важливі для подальшого кар’єрного зростання».

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ