новини

Офіцерів Академії Нацгвардії проінформували про вакцинацію від COVID-19

01.04.2021 15:22

Лікар-терапевт міської поліклініки №25 Юлія Пазинич провела інформування з військовослужбовцями Академії Нацгвардії щодо вакцинації від COVID-19.

Юлія Пазинич детально розповіла про нинішню ситуацію з коронавірусною інфекцією та наголосила на необхідності щеплення. Лікар-терапевт розповіла про показання та протипоказання, які можуть супроводжуватися після вакцинації та надала відповіді на питання.

«Хочу на власному прикладі показати, що вакцинація – це абсолютно безпечно. Це можливість бути захищеним і почати боротьбу з пандемією коронавірусу. – зазначила член мобільної бригади по щепленню проти COVID-19 Юлія Пазинич. – Особовий склад з розумінням ставиться до процесу вакцинації. Адже в той час, коли епідеміологічна обстановка в країні погіршується і кількість хворих на СОVID-19 зростає, військовослужбовці відповідально ставляться до свого здоров’я та роблять свій внесок у створення колективного імунітету».

Вакцинацію в Академії Нацгвардії будуть проводити мобільні медичні бригади закладів охорони здоров’я. Вакцинація розпочнеться вже від завтра.

Зазначимо, вакцинація в Україні є добровільною й безоплатною. Перед щепленням кожен пацієнт заповнює обов’язкову анкету та дає згоду на вакцинацію. Після щеплення вакциновані пів години відпочивають під наглядом лікаря.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій  НА НГУ