новини

Першокурсники Академії Нацгвардії змагалися у поліатлоні

01.09.2020 09:49

Тому у навчальному центрі Академії, курсанти, які проходять первинну-військову підготовку змагалися між собою у поліатлоні. Він складався з забігу на 1 кілометр, спринту на 100 метрів, кидання гранати на відстань, підтягувань для хлопців і відтискань від полу для дівчат.

«Учасники показали високі спортивні результати, емоції переповнювали як курсантів, так і вболівальників. Військовослужбовці підвищили  свою індивідуальна фізичну підготовку, професійний рівень і готовність до виконання завдань за призначенням», - зазначив старший викладач кафедри фізичної підготовки та спорту підполковник Юрій Белошенко.

Велику роль, під час змагань, зіграли вболівальники усіх команд, які активно заряджали бадьорим настроєм гравців. Серед дівчат першість за виконання поліатлону виборола курсантка гуманітарного факультету Лілія Щербина, а серед хлопців найбільшу кількість балів отримав курсант київського факультету Василь Рим.

«Такі змагання – це дуже гарне моральне розвантаження, та підзарядка енергією  на наступний навчальний тиждень. А ще – це просто весело та дружньо. Найголовніше, що після поліатлону всі залишилися у гарному настрої та зрозуміли свої сильні та слабкі сторони фізичного розвитку» - розповіла солдат Лілія Щербина.

За командним результатом змагань, перше місце зайняв командно-штабний факультет, друге – гуманітарний факультет, а третє місце посів київський факультет.
По закінченню змагань, кращі команди та спортсмени були нагороджені грамотами та подяками.

Відділ міжнародних зв'язків, інформації і комунікації НА НГУ