новини

Під час військового стажування курсанти відвідали науково-виробниче об'єднання "ПРАКТИКА"

18.12.2020 15:00

 

З курсантами-випускниками, які проходять стажування у  військових частинах Північного Київського територіального управління Національної гвардії України була організована та проведена екскурсія на  ПАТ «Науково-виробниче об'єднання «ПРАКТИКА». 

Підприємство займається виробництвом автомобільних кузовів, причепів та напівпричепів, а також технічним обслуговуванням та ремонтом автомобілів. Під час екскурсії гвардійці ознайомилися із технологією виробництва бронеавтомобілів, а також власноруч спробували обслуговувати деякі агрегати.

«Відомо, що на сьогодні професія військового автомобіліста досить затребувана у Національній гвардії України. Військовослужбовці цього напрямку повинні постійно поповнювати свої знання, особливо це стосується практичної складової, адже автомобільна техніка, яка поступає на забезпечення Національної гвардії України швидко вдосконалюється, - зазначив підполковник Олександр Шаповалов. - Для майбутніх офіцерів технічного напрямку екскурсія була дуже корисною, тому що кожен із курсантів зіткнеться із експлуатацією транспортних засобів, а досвід, який передали представники підприємства, ніколи не буде зайвим для успішного несення служби».

Курсант факультету логістики Артем Шевченко вперше відвідав підприємство такого напрямку.

«Мені сподобалася екскурсія до наукового виробничого об’єднання «Практика». Окремо можу відмітити професіоналізм працівників підприємства, - прокоментував Артем Шевченко. - З розповіді інженерів заводу ми дізналися про основні проблеми, які можуть виникнути у період експлуатації автомобілів, а також способи їх вирішення. Переконаний, що знання, набуті під час перебування на підприємстві, стануть нам у нагоді під час служби у якості військових автомобілістів».   

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ