новини

Представники Академії Нацгвардії взяли участь у міжнародній конференції

09.12.2020 16:22

 

Офіцери антикорупційного підрозділу Академії Нацгвардії, на чолі з заступницею начальника академії по роботі з особовим складом підполковником Оленою Івановою, взяли участь у V Міжнародній науково-практичній конференції «Реалізація державної антикорупційної політики в міжнародному вимірі».

На початку конференції, з вітальним словом до всіх учасників звернулися Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та Голова Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Антті Юхані Хартікайнен.

У рамках конференції свої напрацювання презентувала потужна науково-практична спільнота фахівців як українських, так і міжнародних відомств та інституцій. Зокрема, учасниками конференції стали представники Верховної Ради України, Офісу Президента України, Державного бюро розслідувань, Національного антикорупційного бюро України, Національного агентства з питань запобігання корупції, Конституційного Суду України, низки науково-дослідних установ та закладів вищої освіти.

У зв’язку з дотриманням карантинних обмежень конференція проходить у дистанційному режимі із застосуванням онлайн платформи. Учасники мають можливість, протягом двох днів, виступати з науковими доповідями та науковими повідомленнями у рамках пленарних засідань.

Наукову доповідь на тему: «Високоморальна корпоративна культура як механізм формування антикорупційних установок персоналу в організаціях» презентувала і заступниця начальника академії по роботі з особовим складом НА НГУ, кандидат психологічних наук, доцент підполковник Олена Іванова.

«Для мене, як для голови антикорупційного підрозділу Національної академії Національної гвардії України, надзвичайно важливо, що наша Академія долучилася до такого вагомого для українського правового поля заходу, - зазначила підполковник Олена Іванова. – У моїй науковій доповіді зазначається, що формування антикорупційної установки в поведінці особового складу можливо в умовах злагодженого колективу з високими моральними цінностями честі, гідності, поваги один до одного, взаємодовіри, взаємовідповідальності та корпоративної єдності у питаннях недопущення корупційної діяльності. Важливо сформувати абсолютну повагу кожного члена колективу не тільки один до одного, але й до закону. Тобто, саме високоморальні стосунки визначають механізм реалізації антикорупційної поведінки персоналу в організації».

Після завершення науково-практичної конференції, учасниками будуть розроблені рекомендації, які сприятимуть реалізації державної антикорупційної політики.

Переглянути онлайн трансляцію V Міжнародної науково-практичної конференції «Реалізація
державної антикорупційної політики в міжнародному вимірі»
ви можете за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=TwUyCRiaUys&feature=youtu.be

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ