новини

Представники Академії отримали сертифікати кваліфікованих НЛП-спеціалістів

29.09.2020 17:29

 

В Національній академії Національної гвардії України вперше з’явилися спеціалісти в сфері нейролінгвістичного програмування. Ними стали вчений секретар секретаріату вченої ради Академії полковник Олександр Черкашин та курсантка гуманітарного факультету Анастасія Андрущенко. Гвардійці впродовж року вивчали психологічний напрям на спеціальних курсах - «НЛП-практик».

За весь період навчання були засвоєні техніки, які дозволяють успішно будувати стосунки з іншими людьми, прийоми та методи для кращого самопізнання, правильно ставити цілі та розробляти плани. Відпрацьовано вправи та техніки, які допомагають побороти алергії, фобії, страхи та погані звички, змінити сприйняття ситуацій, які викликають дістрес у людини. Крім того, була проведена робота з прийомами поглиблення у трансовий стан.

«Особливістю цього курсу стала його практична спрямованість. Більша половина часу була відведена саме практиці, - поділився враженнями Олександр Черкашин. - Тренінги проводив лікар-психотерапевт вищої категорії, сертифікований тренер НЛП міжнародної категорії Віктор Панченко та його помічник, тренер НЛП  Артем Пронь. Також Віктор та Артем  неодноразово проводили психологічні тренінги для курсантів-психологів Академії».

Наприкінці курсу було проведено екзаменаційну роботу. Представники Академії Нацгвардії успішно склали іспит та отримали сертифікати кваліфікованих НЛП-спеціалістів.

«Тренінг «НЛП-практик» надав мені багато корисних та цікавих знань, тож мої комунікативні навички значно покращилися. Більше того, я дізналася про дієві методи роботи з різноманітними станами людей, а це дуже важливо для майбутнього психолога, - розповіла Анастасія Андрущенко. - Як показує сьогодення, різноманітні тренінги та курси є потужним засобом здобуття знань та навичок. Навіть зараз, в умовах карантину, головне - мати бажання розвиватися та вчитися».

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ