новини

Представники Головного управління Нацгвардії розпочали перевірку фізичної підготовки в Академії

28.09.2020 18:06

В Академії Нацгвардії  розпочала свою роботу комісія з Головного управління  Національної гвардії України. Основна мета роботи комісії – перевірка організації контролю, обліку та стану фізичної підготовки особового складу, навчально-матеріальної бази та документації кафедри фізичної підготовки і спорту Академії.   

Розпочалось засідання комісії з хвилини мовчання та вшанування загиблих військових у авіакатастрофі під Харковом.

Під час засідання представники кафедри фізичної підготовки і спорту Академії акцентували увагу на пріоритетних напрямках спортивної роботи в навчальному закладі в період за 2019-2020 роки. Зокрема, до відома членів комісії, було доведено інформацію про розвиток службово-прикладних видів спорту. Також звернули увагу на виступи військовослужбовців Академії у складі збірних команд на міжнародних, всеукраїнських змаганнях, чемпіонатах фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». 

«Враховуючи пріоритетні напрямки спортивної роботи в Національній академії Національної гвардії України в період за 2019-2020 роки, можна із впевненістю сказати про позитивні показники. Так, за підсумками командної першості серед вищих навчальних закладів України, збірна команда Академії виборола шосте загальнокомандне місце», - наголосив заступник начальника Академії полковник Сергій Мартиненко.

 «Ми плануємо перевірити всі форми навчань. Це буде ранкова фізична зарядка, навчальні заняття, а також організація спортивної та секційної роботи», - зазначив начальник відділу фізичної підготовки та спорту ГУНГУ полковник Сергій Лещеня.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ