новини

Представники операції UNIFIER ознайомились з навчальним центром Академії

11.09.2020 14:14

У навчальному центрі Національної  академії Національної гвардії України пройшла зустріч представників Об’єднаної оперативно-тактичної групи ЗС Канади  (операція UNIFIER) з нацгвардійцями Академії.

Представники іноземної делегації оглянули навчально-матеріальну базу центру та його потужності. Вони ознайомились з основними функціями та завданнями навчального центру Академії НГУ.

Нацгвардійці презентували гостям локації навчального центру для практичної підготовки майбутніх офіцерів. Вони відвідали тактичне поле, блок пости, взводні опорні пункти та військове стрільбище, де проходили спільні заняття викладачів Академії та інструкторів операції UNIFIER.

«Це масштабна та потужна база для практичної підготовки. Курсанти мають можливість отримати гарну фахову підготовку, яку потребує сучасний офіцер. Завдяки матеріальній базі майбутні офіцери отримують необхідні навички для подальшої військової кар’єри», – зазначив офіцер по взаємодії - командир групи підготовки «НГУ» 9-ої ротації Об’єднаної оперативно-тактичної групи в Україні.

Іноземних представників ознайомили з гірським та десантно-штурмовим майданчиками, спеціальною психологічною смугою перешкод та містечком командного згуртування курсантів. Крім того, гості оглянули життєдіяльність та побутові умови курсантів.

Командиру групи та ворент-офіцерам іноземної делегації показали локації, де будуть організовані навчальні місця та тренінгові  точки під час польового виходу.

Нагадуємо, що представники операції  UNIFIER візьмуть участь у фінальній частині первинної-військової підготовки. Це буде польовий вихід для новоспечених курсантів Академії.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ