новини

Привітання начальника Академії з Днем Незалежності України

24.08.2020 06:43

Шановні офіцери, сержанти, курсанти, солдати, службовці і ветерани Національної Академії Національної гвардії України!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди 29-ої річниці Дня Незалежності України.

Всі ми є частиною військового формування, яке вже не один рік поспіль стоїть на передовій всіх загроз, що виникають перед нашою державою. Переконаний, що той шлях розвитку, який обрала Національна гвардія України і наш навчальний заклад, веде до успіху та перемоги. Сучасна Академія постійно розвивається та вдосконалюється у всіх напрямках діяльності і кожен з вас робить значний вклад до цієї справи.

Вітаючи сьогодні один одного, не забуваємо героїв, які поклали своє життя, захищаючи Україну та її незалежність, ми пам’ятаємо кожного з них.

І в цей непростий для нашої країни час, кожному з нас важливо розуміти цінність незалежності України. Бажаю наснаги тим, хто сьогодні і кожного дня стоять на сторожі порядку та у тривожні часи карантину несуть службу, допомагаючи суспільству протистояти цій незвіданій небезпеці.

Вітаючи з Днем Незалежності, від усієї душі бажаю Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, всеохоплюючого добра, життєвого успіху, особистого щастя, добробуту, а також невичерпної віри в майбутнє.

 

З повагою,

Начальник Національної академії Національної гвардії України

генерал-лейтенант Сергій Соколовський