новини

Привітання начальника Академії з Днем працівника освіти

04.10.2020 08:56

Шановні викладачі, офіцери, службовці і ветерани
Національної академії Національної гвардії України!

Прийміть щирі вітання з професійним святом до Дня працівника освіти України.

Всіх нас об’єднує головна мета нашої праці та служби – допомагати молоді здобувати знання та обирати вірний життєвий шлях. Академія має багату історію. Вже протягом багатьох років ми навчаємо та виховуємо для потреб військ. Проте, незмінним залишається завжди одне – професійний колектив, який постійно розвивається.

Сучасні методи навчання, досвідчені викладачі та новітні підходи, сьогодні дають можливість підготувати сучасних офіцерів та справжніх патріотів. Шановні освітяни, наша глибока повага вам, за високий професіоналізм, невтомну працю і прагнення створювати яскравих особистостей та лідерів України.

Разом з вами, ми щоденно розвиваємо і навчально-матеріальну базу Академії. Постійно оновлюється і створюються нові сучасні аудиторії, активно використовуються динамічні тренажери, потужний вогневий та спортивний комплекси, масштабний практичний майданчик Академії – навчальний центр і все це з поєднанням з досвідченими фахівцями на місцях і є наша формула успіху в підготовці наших випускників.
Я впевнений, що і надалі наші темпи зростання потужностей та потенціалу лише прогресуватимуть.

 

А тим, хто кожного дня розвиває науку та освіту, бажаю наснаги в діяльності, здоров’я, благополуччя в родинах та справжнього щастя. Вітаю з професійним святом!

 

З повагою,

Начальник Національної академії Національної гвардії України
генерал-лейтенант Сергій СОКОЛОВСЬКИЙ