новини

Привітання начальника Національної академії Національної гвардії України з Міжнародним днем волонтера

05.12.2021 08:15

Шановна багатотисячна волонтерська спільното України, щиро вітаю вас із Міжнародним днем волонтера!

Волонтерський рух, що досягнув останнім часом небачених масштабів у нашій державі - це сучасна, динамічна, прогресивна течія благодійної допомоги. Це рух, який базується на ефективних методах суспільного навчання, здобутках громадянської освіти, соціальному становленні, патріотичному вихованні та мисленні, формуванні здорового способу життя, вихованні поваги до старшого покоління та збереженні національних традицій.

Особливо активним волонтерський рух став у останні сім років. За цей період ми ще раз переконалися, що ваша активна громадянська позиція, небайдужість та невтомна праця додають віри в те, що у нашого народу є перспективне майбутнє. У найнебезпечніші часи ви, разом із військовими, врятували Україну від повномасштабного вторгнення військ агресора. І сьогодні продовжуєте надавати допомогу бійцям на передовій, пораненим воїнам, важкохворим, біженцям із  тимчасово окупованих територій та знедоленим.

Завдяки вашій щоденній кропіткій праці, патріотизму і жертовності країна змінюється, кожен починає усвідомлювати свою відповідальність за долю Батьківщини, за майбутнє наших дітей. Тож нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею.

Бажаю вам та вашим родинам миру та злагоди, добробуту в домівках, спокою в душі та міцного здоров’я!

Дякую за тепло ваших сердець та співпрацю заради майбутнього нашої України!

З повагою,

начальник Національної Академії Національної гвардії України

генерал-лейтенант Сергій Соколовський