новини

Привітання начальника Національної академії Національної гвардії України з Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці

14.10.2021 08:39

Панове офіцери, військовослужбовці військової служби за контрактом, курсанти, солдати та ветерани Академії!

 

Відзначення Дня захисників та захисниць України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці є приводом ще раз повернутися у славне українське минуле, згадати про традиції, які ми шануємо і які є запорукою нашої перемоги.                                    

Національна академія Національної гвардії України гідно виконує своє головне завдання – готує висококваліфіковані кадри для Національної гвардії України. Наші офіцери та науково-педагогічні працівники своєю  компетентністю та бойовим досвідом формують свідомість курсантів, здатних гідно захищати нашу державу в майбутньому.

Попередні покоління навчили гвардійців гартувати свою волю, чесно й сумлінно виконувати службові обов’язки в різноманітних ситуаціях.  Але головним є обов’язок із захисту Батьківщини.

У цей день ми віддаємо шану пам’яті загиблим у боях за нашу свободу та територіальну цілісність, вшановуємо усіх, хто сьогодні мужньо виконує свій громадянський обов’язок – захищає Україну.

Щирі вітання ветеранам, учасникам бойових дій, військовослужбовцям, воїнам запасу та батькам. Зичу здоров'я, добра, щастя та злагоди вам і вашим родинам.

Висловлюю вдячність особовому складу Академії за сумлінне та самовіддане служіння українському народові. Це свято не лише чоловіків та жінок-військовослужбовців, це свято всіх, хто шанує свою Батьківщину, пам’ятає про її минуле, її героїв та турбується про її майбутнє.

Бажаю усім міцного здоров’я, мирного неба, професійних успіхів та життєвого щастя! Нехай нас єднає невгасиме світло віри, а заступництво Пресвятої Богородиці надає нашим воїнам-захисникам сил у нелегкій боротьбі та оберігає їхні життя!

 

З повагою,

начальник Національної Академії Національної гвардії України

генерал-лейтенант Сергій Соколовський