новини

Привітання т.в.о начальника Академії з Великоднем!

01.05.2021 09:25

Шановні офіцери, сержанти, курсанти, солдати, службовці і ветерани! Від імені командування Академії вітаю вас зі святом Світлого Христового Воскресіння!

Вже більше тисячі років українці святкують Великдень і саме віра в Воскресіння Христове протягом багатьох років допомагає нам боротися з усіма незгодами і ворогами. Нехай і цього року всім нам вистачить сили і здоров’я, підтримки та взаєморозуміння, зваженості та впевненості подолати випробування, які нам зустрічаються на життєвому шляху.  Ми маємо любити і підтримувати один одного і тоді обов’язково буде і перемога над ворогом, і одужання від хвороби.

Вітаючи сьогодні один одного, не забуваємо героїв, які поклали своє життя, захищаючи Україну, ми пам’ятаємо кожного з них і завжди просимо Божого Благословення їхнім сім’ям.

Нехай Господь благословить всіх  гвардійців, що сьогодні і кожного дня стоять на сторожі порядку і у тривожні часи карантину несуть службу, допомагаючи суспільству протистояти цій незвіданій небезпеці.

Нехай це світле свято принесе вам та вашим сім’ям благополуччя і весняне відродження, додасть сили в усіх добрих справах, а життя стане світлішим і прекраснішим. Будьте милосердні та небайдужі, бережіть одне одного. І нехай Господь дарує усім нам мир, злагоду та віру в щасливе майбутнє Української Держави!

 

З повагою

Т.в.о начальника Національної академії Національної гвардії України

Генерал-майор Олександр Морозов