новини

Програма індивідуального фізичного тренування

11.04.2020 14:34

Чим відрізняється програма тренувань, яку ви купуєте в фітнес залах від програми запропонованої нами ? Так, наша краща! Чому? Бо вона прокачує м'язи і ще вона безкоштовна. Тож тренуйтеся з нами та ставайте кращою версією самого себе.

Вправи з власною вагою:
1.Стрибки з розведенням рук та ніг в сторони На вдиху зробити стрибок відштовхнувшись від підлоги, і розставте ноги в сторони приблизно на рівні півтори ширини плечей. Одночасно із стрибком заведіть руки за голову, тримайте руки трохи зігнутими в лікті. Рухи рук і ніг під час стрибків мають бути синхронізовані.
2.Бурпі без торкання грудьми підлоги З положення стоячи перейти в положення упору лежачі, різким махом тулубу піднести стопи до лінії рук та випрямитись з одночасним стрибком вгору
3.Присідання Ноги на ширині плечей, стопи розведені в сторони, сідаємо відводячи таз назад, в кінцевій точці важливо, що б коліна не виходили за лінію стоп.
4.Болгарський спліт присід Тулуб тримаємо прямо, слідкуємо за тим, щоб коліно не виходило за лінію стопи
5.Стрибаючі випади З положення випаду виконати стрибок вгору з одночасною зміною позиції ніг
6.Згинання та розгинання рук в упорі лежачі Положення рук в упорі дещо ширше ширини плечей, таз не завалюємо
7.Підтягування на перекладині Намагаємось виконати без ривкових та махових рухів
8.Негативні підтягування Довільним способом вийти в положення підборіддя вище перекладини та повільно на протязі 3-5 сек опуститись в положення вису
9.Підтягування за допомогою гумового жгута У м’язах має відчуватися навантаження до межі. Жгут допомагає повертатися в найвищу точку
10. Підняття ніг до перекладини З положення вису піднести стопи до перекладини. Намагатися не згинати ноги в колінному суглобі.
11. Підняття колін до ліктів Під час виконання вправи м’язи черевного пресу тримати у напрузі, опускати ноги у вихідне положення повільніше ніж під час піднімання.
12. Підтягування з обтяженням жгута Навантаження жгута підбирати відповідно до рівня розвиту власної фізичої форми.

 Відділ міжнародних зв'язків, інформації і комунікації НА НГУ