новини

Протягом новорічних свят курсанти гуманітарного факультету несуть службу у навчальному центрі Академії

08.01.2021 09:00

Другий тиждень військовослужбовці гуманітарного факультету несуть службу у навчальному центрі Національної академії Нацгвардії. Курсанти задіяні до несення вартової служби, охороняють  об’єкти навчального центру та несуть службу у всіх видах добових нарядів.

Перед тим, як заступити до несення служби у варті, курсанти проходять психологічний, теоретичний та практичний інструктаж під керівництвом офіцерів. Підготовка  відбувається у спеціальних обладнаних місцях, на містечку для практичної підготовки варти та у класі теоретичної підготовки варти.

«Ми добре розуміємо, що наш обов’язок - охороняти та обороняти  спокій цивільного населення. Під час несення вартової служби ми набуваємо практичних навичок, які згодом нам знадобляться при подальшому проходженні військової служби. Незважаючи та те, що новорічні свята ми проводимо не в родинному колі, вони не втратили свого значення. Адже ми знаходимся у колі товаришів по службі»,- розповідає старший сержант Євген Овчінніков.

Під час несення служби в добових нарядах та при виконанні бойових завдань, курсанти гуманітарного факультету сумлінно виконують усі обов’язки, покладені на них.

«Незважаючи на те, що курсанти гуманітарного факультету задіяні до несення служби в навчальному центрі під час новорічних свят, вони мають позитивний настрій та сумлінно ставляться до виконання обов’язків. У всіх військовослужбовців високий морально-психологічний стан, що дозволяє відмінно виконувати усі поставлені завдання», - зазначив начальник курсу майор Ярослав Зінков.

Нагадаємо, курсанти гуманітарного факультету повертаються до пункту постійної дислокації вже цієї суботи.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ