новини

«Пункт психологічних практик»: психологи системи МВС продовжують реалізацію проєкту

13.03.2024 15:23

Психолог служби психологічного забезпечення Національної академії Національної гвардії України майор Алла Кондратьєва взяла участь у спільній нараді з психологами ДСНС та МВС в рамках реалізації проєкту «Пункт психологічних практик».

Мета проєкту – зміцнення кадрового потенціалу та збереження психічного здоров’я працівників, розвиток резильєнтності, психологічних вмінь та знань, покращення і стабілізація емоційного стану, руйнування стигми, реабілітація, сталість надання психологічних послуг. 

Під час спільної наради колеги обговорили порядок взаємодії між фахівцями психологічних служб, план дій щодо впровадження проєкту, використання якісних і дієвих інструментів психологічної підтримки військовослужбовців та службовців різних підрозділів системи Міністерства внутрішніх справ.

«Даний проєкт орієнтований на проведення заходів з використанням психологічних методів і підходів для підтримки ментального здоров’я кожного. Це – своєрідна «обгортка», в яку можна помістити будь-які психологічні активності від психоедукаційних занять, психологічних тренінгів до психологічної реабілітації та психотерапевтичних чи стабілізаційних груп. Також проєкт можна адаптувати під потреби будь-якої цільової групи осіб», - розповіла майор Алла Кондратьєва.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ