новини

Ролик про Академію став кращим в системі МВС серед навчальних закладів

26.11.2020 10:03

Представники Національної академії Національної гвардії України отримали диплом 1-го ступеня від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова за відеоролик про Академію. Презентаційний фільм про Академію став кращим на конкурсі наукової, науково-технічної та профорієнтаційної продукції.

 

Такий конкурс проводився для територіальних органів, закладів, установ і підприємств, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України. Академія Нацгвардії змагалась з 14 іншими учасниками. 

 

Відеоролик Академії переміг та отримав високі оцінки за інформативність, використання сучасних прийомів монтажу та зрежисований сценарій. У відео є важливий посил про те, що для нас головне - це людина та її навички.

 

Розробкою відеороботи займався відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій: «Для того, аби додати у проєкт щось особливе потрібно було навчитися новим графічним рішенням для постобробки фільму. Найцікавіше у  зйомках було познайомитися з талановитими людьми. За участі яких, ми й надалі знімаємо цікаві проєкти для Академії. Приємно також, що старанну роботу оцінюють на такому високу рівні. Наша команда дуже вдячна за нагороду», – зазначив начальник відділу Олексій Лебедь.

 

Участь у зйомках відеоролику взяли курсанти та офіцери навчального закладу. Слід зазначити, що представники Академії вже другий рік поспіль отримують призові місця у зазначеному конкурсі.