новини

Сержант – це лідер і наставник для солдат, опора і помічник для командира

12.01.2021 08:30

Головний старшина Національної академії Національної гвардії України старший прапорщик Олексій Страхов провів загальні збори сержантського та старшинського складу Академії. Збори проводяться щорічно у січні.

Під час заходу він довів інформацію щодо профілактики та попередження правопорушень. Крім того, проаналізував морально-психологічний стан та стан військової дисципліни серед гвардійців військової служби за контрактом.

Присутні підтримали пропозицію головного старшини щодо підвищення якості роботи з особовим складом сержантським корпусом та розглянули пропозиції сержантського складу щодо перевиборів Ради сержантів Академії.

На засіданні Ради сержантів затвердили керівний склад Ради. Його очолює старший прапорщик Олексій Страхов, заступник – старший прапорщик Сергій Ларін, секретар – старший сержант Людмила Назаренко.

«Сержанти є основою сучасної української армії. Бути сержантом – це першим приймати рішення та першим йти вперед. В Академії сержант є лідером і наставником для солдат, першим помічником командира у роботі з рядовим та сержантським складом», – зазначив старший прапорщик Олексій Страхов.

Наприкінці зборів старший прапорщик Олексій Страхов побажав гвардійцям наснаги та успіхів у навчанні та бойовій службі.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ