новини

Сержантів Академії заохотили з нагоди професійного свята

18.11.2023 16:00

В Національній академії Національної гвардії України пройшли урочистості з нагоди Дня сержанта.

«Сержантський і старшинський склад відіграє ключову роль у боєздатності військових частин і підрозділів Національної гвардії України. Сержант – це лідер для солдатів, зразок для підлеглих, перший помічник офіцера, який відповідає за успішне виконання особовим складом бойових завдань, навчання, виховання, військову дисципліну та морально-психологічний стан своїх підлеглих. Особливо слід відзначити роль сержанта під час повномасштабного вторгнення. Адже їх величезний внесок є невід’ємною складовою у справу захисту держави від загарбників. Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, оптимізму, нових перемог та досягнень», - звернувся до присутніх т.в.о. начальника Академії полковник Сергій Мартиненко.

Після привітальних слів полковник Сергій Мартиненко оголосив схвалення та вручив грамоти 10 сержантам Академії, які сумлінно та якісно виконували свої обов’язки протягом року.

Крім того, пройшло нагородження сержантського складу батальйону забезпечення навчального процесу Академії. Для привітання запросили Івана Латишева, головного сержанта взводу однієї з військових частин. Він розповів про свій бойовий досвід.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ