новини

Слухачі магістратури Академії Нацгвардії надали допомогу харківським малюкам

11.12.2020 17:41

 

Напередодні Дня Святого Миколая гвардійці оперативно-тактичного факультету Академії Нацгвардії вирішили зробити добру справу та надати допомогу малюкам, які позбавлені батьківської опіки та тепла.  

Офіцери відвідали «Обласний будинок дитини № 3» міста Харкова. На сьогодні в закладі перебуває 100 дітей, від народження до чотирьох років. Заступник начальника факультету по роботі з особовим складом підполковник Богдан Луценко зазначив, що вже протягом семи років представники факультету надають допомогу саме цьому будинку дитини. Цього разу було закуплено комплекти постільної дитячої білизни, а також одяг. 

«У зв’язку з картинними обмеженнями ми не мали змоги поспілкуватися з дітьми, тому подарунки передали заступнику директора Костянтину Зевлянському. Також ми щиро поговорили із заступником директора та обслуговуючим персоналом. Дізналися й про нагальні потреби закладу, - розповів Богдан Луценко. – Дітки, які перебувають у цьому будинку дитини ще дуже маленькі, тому так заслуговують на увагу. Це наш борг – привітати дітей із Днем святого Миколая та Новим роком».

Слухачка магістратури старший лейтенант Валерія Ковінько сама є мамою чотирирічної донечки, тому для неї поїздка до дитячого будинку була напрочуд зворушливим моментом.

«Звісно, було шкода, що ми не мали можливості поспілкуватися із дітками та передати їм хоча б невеличку частинку тепла. Але, думаю, наше тепло передасться малечі разом із подарованими речами, - усміхнулася Валерія Ковінько. – Мені дуже хочеться, щоб кожна дитина в прийдешньому році отримала найголовніший дарунок – люблячих маму і тата».  

 

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ