новини

Слухачі магістратури вдосконалили знання із морально-психологічного забезпечення

17.11.2020 12:00

Зі слухачами оперативно-тактичного факультету Академії першого року навчання було проведено відкриту лекцію.

Під час заняття гвардійці розглянули питання використання соціально-психологічних досліджень у практиці морально-психологічного забезпечення.

Розуміння специфіки проведення соціально-психологічних досліджень значно спрощує та покращує роботу з військово-соціального та психологічного забезпечення. Правильно та своєчасно проведені соціально-психологічні дослідження надають необхідну інформацію для аналізу, оцінки та прогнозування морально-психологічного стану особового складу. Більше того, соціально-психологічні дослідження стали невід’ємним компонентом діяльності фахівців у період збройного конфлікту на сході України.

«Формат відкритої лекції має на меті крім поглиблення знань слухачів щодо особливостей проведення соціально-психологічних досліджень, ще й розповсюдити передовий досвід викладання та методичного забезпечення навчальної дисципліни, – зазначив полковник Сергій Бєлай. – Незважаючи на те, що офіцери не один рік проходять службу, під час заняття я намагався розширити їх професійні уявлення про спрямованість практичних рекомендацій за результатами соціально-психологічних досліджень. Впевнений, що все почуте сприятиме кращому формуванню у слухачів знань та вмінь щодо організації проведення наукових досліджень із морально-психологічного забезпечення у Національній гвардії України».

 

Довідково:

Дисципліна: «Методологія і організація наукових досліджень із морально-психологічного забезпечення у Національній гвардії України».

Тема заняття: «Специфіка соціально-психологічних досліджень та організаційно-методичні аспекти їх проведення».

Керівник заняття: Начальник кафедри військово-соціального та психологічного забезпечення полковник Сергій Бєлай.

Присутні на відкритому занятті: т.в.о. начальника оперативно-тактичного факультету доктор технічних наук, професор, полковник Руслан Кайдалов та науково-педагогічний склад кафедри військово-соціального та психологічного забезпечення.

 

Відділ міжнародних зв'язків, інформації та комунікацій НА НГУ