новини

Солдатам розповіли про переваги контрактної служби в Академії Нацгвардії

14.12.2021 10:33

 

Головний сержант Національної академії Національної гвардії України майстер-сержант Олексій Страхов зустрівся із солдатами строкової служби. 

Хлопці, які були призвані на строкову військову службу в Академію, отримали інформацію щодо подальшого проходження їх служби. Також гвардійці ознайомилися із завданнями, які покладені на Академію, можливістю проходження військової служби за контрактом та перспективою навчання у Національній академії Національної гвардії України. 

У рамках зустрічі головний сержант розповів про переваги військової служби за контрактом в Академії та закликав молодих солдатів приєднатися до їх числа.

Так, солдати батальйону забезпечення навчального процесу несуть службу в добових нарядах у підрозділах, контрольно-пропускному пункті, внутрішній варті та готують техніку до виїздів.

«Під час бесіди основна увага зосереджувалася на нагальних проблемних питаннях, які можуть виникати у військових колективах, а також запропоновані шляхи їх вирішення, - зазначив майстер-сержант Олексій Страхов. – Молодому поповненню була доведена інформація щодо ролі та місця сержантів, які протягом їх служби будуть відігравати важливе значення як у правильному вихованні, так і в профілактиці порушень військової дисципліни, адже вона ґрунтується на усвідомленні гвардійцями свого військового обов’язку – відповідальності за захист вітчизни, незалежності, територіальної цілісності України та їх вірність військовій присязі».

Всі присутні протягом бесіди отримали змістовні відповіді на важливі запитання. Зустріч, на переконання солдат, видалася цікавою та продуктивною.

Наостанок майстер-сержант Олексій Страхов побажав гвардійцям наснаги та успіхів під час служби.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ