новини

Солістка оркестру Академії підтримала українських військових

01.05.2022 20:38

Ольга Полежака, солістка оркестру Національної академії Національної гвардії України, заслужена артистка естрадного мистецтва заспівала пісню «Кленова балада» з репертуару народної артистки України Оксани Білозір в підтримку українських військових.

Ольга Полежака з перших хвилин повномасштабного вторгнення РФ на територію її рідного міста Харкова на власні очі бачила всі реалії війни. Жінка перші 10 днів зі свого будинку на Північній Салтовці бачила, як її район перетворюється у руїни. Аж до поки ворожа ракета не потрапила до її будинку і тоді вже зрозуміла, що потрібно евакуюватися.

«За одну хвилину нас позбавили усього – спокою, щасливого життя, всього, що ми наживали і до чого прагнули. Деякі фрагменти відео до пісні зняті особисто мною та моїм сином. У цьому кліпі вся гірка правда, біль і біда, яка відбувається зараз у моєму рідному Харкові, у моїй рідній Україні», - розповідає Ольга.

Для Ольги її творчість є певною мірою зброєю, якою вона може згуртувати та підбадьорити людей. Цією піснею вона висловлює крик своєї душі, проспівала всю біль почуттів.

«Словами автора пісні Анатолія Матвійчука я хотіла донести людям вірити в наших військових, бо разом - ми сила. І все буде Україна!», - підсумувала Ольга Полежака.

Відділ міжнародних зв'язків, інформації та комунікації НА НГУ