новини

«Стежками української творчості». Концерт від курсантів Академії Нацгвардії

15.11.2021 14:40

До дня української писемності та мови курсанти Національної академії Національної гвардії України підготували концерт. Тематикою свята були культура та фольклор українського народу, а саме бачення українських традицій очима молодого покоління.

В організації заходу взяли участь дівчата та хлопці з усіх факультетів Академії. Загалом було відіграно 13 концертних номерів.

Глядачам були представлені пісенні, танцювальні, гумористичні та акторські номери. Крім того, були зачитані поеми Станіслава Новицького, молодого поета, курсанта, який вчиться у нашому навчальному закладі.

«Приємно бачити, що серед курсантів є такі талановиті люди, які своєю творчістю прославляють нашу національну культуру, несуть український фольклор та колорит в маси, тим самим прославляючи наші традиції», - зазначила заступниця начальника Академії по роботі з особовим складом полковник Олена Іванова.

Святкова програма викликала у всіх надзвичайно позитивні емоції. Курсанти та офіцери дякували учасникам концерту бурхливими оплесками.
«Брати участь в таких заходах безумовно приємний досвід. Особливо коли розумієш, що твої пісні прославляють рідну Ббатьківщину», - говорить учасниця концерту, курсантка гуманітарного факультету Валерія Лавроненко.
 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ