новини

Студенти-випускники Академії Нацгвардії складають екзаменаційну сесію та державні іспити

17.12.2020 16:21

В Національній академії Національної гвардії України студенти заочної форми навчання гуманітарного факультету та факультету логістики  складають екзаменаційну сесію та державні іспити.

Екзаменаційну сесію за спеціальностями: «Філологія», «Автомобільний транспорт» та «Менеджмент» загалом складають 72 студенти.

Державні іспити здають 38 студентів, які здобувають освітньо-кваліфікаційний рівень «Магістр» та 56 студентів, які здобувають освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр».

У студентів за спеціальністю «Філологія» підсумкове оцінювання здійснюється в дистанційному режимі. Задля забезпечення об’єктивного оцінювання та дотримання академічної доброчесності слухачі працюють у синхронному режимі на сервісі OnlineTestPad. Затвердженою програмою комплексного екзамену передбачено виконання завдань закритого та відкритого типів. Таким чином проведення екзамену on-line не потребує внесення змін до програми.

Студенти, які навчаються за спеціальністю «Автомобільний транспорт» складають іспити в Академії з дотриманням карантинних вимог. Фахівці автомобільної справи повинні були відповісти на 135 питань за дві години.

«Я вже не перший рік в складі комісії і можу сказати, що студенти Академії прикладають багато зусиль для досягнення високих показників у навчанні. З нашого боку за час навчання ми намагаємося якомога більше донести інформації, щоб випускники були досвідченими фахівцями», - зазначив доцент кафедри автобронетанкової техніки, кандидат технічних наук, доцент Володимир Мазанов.

Студенти, які навчаються за спеціальністю «Менеджмент» складали комплексний екзамен, який поділявся на дві частини. Протягом першої частини студенти відповідали на комп’ютерні тести. Під час другої частини вирішували задачі за фахом. Вже завтра на них чекає захист магістерських робіт.

Також підсумкову атестацію складали студенти, які здобувають освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр».

«Державні іспити для мене – це можливість показати, які знання я здобула протягом всього періоду навчання в Академії, - запевняє слухачка магістратури гуманітарного факультету Олена Войтенко. – Головне – під час іспитів не хвилюватися, а сконцентрувавшись на завданнях, проявити всі свої знання. Доречі тепер набула нового досвіду – відповідати в онлайн режимі».

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ