новини

Студенти-випускники Академії Нацгвардії успішно захистили кваліфікаційні роботи

22.12.2020 15:56

У Національній академії Національної гвардії України студенти заочної форми навчання факультету логістики захистили кваліфікаційні роботи.

Загалом у захисті взяли участь 23 студенти, які навчаються за спеціальністю «Менеджмент» та 33 здобувачі бакалаврського рівня за спеціальністю «Автомобільний транспорт».

Щодо тематики кваліфікаційних робіт, то студенти-автомобілісти звертали увагу на покращення тактико-технічних характеристик автомобільної техніки та розробку дільниць по ремонту і технічному обслуговуванню станцій автомобілів. Майбутні менеджери досліджували питання управління процесом формування та розвитку економічного потенціалу підприємства, управління ефективністю маркетингової діяльності підприємства, а також питання управління системою якості виробництва продукції на підприємстві. 

«Всі кваліфікаційні роботи мали дослідницький характер і базувалися на наукових дослідженнях, що проводилися випускниками під час навчання у Академії. Більше того, дослідження бакалаврів пройшли апробацію у формі опублікованих наукових тез, - зазначила завідувач кафедри менеджменту і військового господарства Академії Майя Черкашина. - Незважаючи на карантинні обмеження, всі випускники отримували консультації від своїх керівників у дистанційному режимі. Це сприяло якісній підготовці та успішному захисту кожної кваліфікаційної роботи».

Захист кваліфікаційних робіт полягав у доповідях основних теоретичних досліджень та пропозицій щодо їх застосування на практиці. Відповіді студентів супроводжувалися презентаціями, виконаними за допомогою прикладних пакетів Microsoft PowerPoint та роздатковим матеріалом.

«До захисту своєї кваліфікаційної роботи за темою: «Розробка пропозицій з підвищення  ефективності стратегії управління персоналом на підприємстві» я готувався протягом місяця, - розповів студент Дмитро Бондар. – Всі розглянуті мною питання варті уваги, адже цілком можуть знадобитися під час практичної роботи на підприємстві. А диплом бакалавра, який зовсім скоро отримаю, надасть мені можливість зайняти посаду, яка пришвидшить кар’єрне зростання».

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ