новини

SUP-бординг для курсантів Академії

25.09.2023 15:21

Курсанти Академії Національної гвардії України поплавали на SUP-бордах після занять. Хлопці та дівчата вперше випробовували такий вид спортивної активності.

SUP-бординг — це спорт, який підвладний людині в будь-якому віці, і з абсолютно будь-якою фізичною підготовкою або навіть без неї. Якщо займатися фізичними вправами, особливо наодинці з природою, в організмі людини знижається рівень стресу.

«Не варто боятися стати на САП-борд, навіть якщо ви зовсім не вмієте утримувати баланс і у вас немає ніяких навичок. САП-серфінг здатний запропонувати вам цікаве проведення часу на воді з додатковою перевагою - тренування всього свого тіла», - розповіла інструктор спортивного SUP клубу Ольга.

Активний відпочинок після навчання курсантам організували офіцери кафедри фізичної підготовки та спорту за підтримки департаменту соціальної та молодіжної політики.

«Коли стоїте на дошці на весь свій зріст, є унікальна можливість огляду всіх красот навколишнього середовища як під водою, так і далеко за водними просторами. Я дуже надихнувся від цього відпочинку», - поділився враженнями курсант Олег Яременко.

Кафедра фізичної підготовки та спорту регулярно організовує навчання курсантів новим видам спорту, у майбутньому планується участь курсантів в інших видах спортивного розвантаження.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ