новини

У Академії Нацгвардії визначили завдання на наступний навчальний період

06.01.2022 12:21

У Національній академії Національної гвардії України відбулося розширене засідання вченої ради та завершення навчально-методичних зборів.

Передували зборам засідання, які пройшли на факультетах та кафедрах Академії. На них були підбиті підсумки за І півріччя та поставлені завдання на ІІ півріччя 2021-2022 навчального року, а також оголошено кращих науковців, викладачів та відмінників навчання.

Під час розширеного засідання вченої ради перший заступник начальника Академії з навчально-методичної та наукової роботи генерал-майор Олександр Морозов відмітив основні здобутки Академії та поставив завдання на друге півріччя 2021-2022 навчального року. А після розгляду проєкту рішення розширеного засідання вченої ради відбулося його затвердження.

«Попереду у нас досить багато планів та завдань, тож варто зробити правильні акценти і проаналізувавши попередні досягнення, рухатися у напрямку розвитку. Перше півріччя 2021 навчального року було доволі насиченим, але ми успішно впоралися із певними викликами та складнощами. Так, зміни відбулися у підготовці військових кадрів, підвищилася кількість занять із залученням фахівців-практиків, розширилася участь в освітньому процесі представників операції UNIFIER, - наголосив генерал-майор Олександр Морозов. – Звертаю увагу офіцерів та науково-педагогічного складу на важливості розширення освітньої діяльності та проведення ліцензійної експертизи, а також реалізації заходів щодо підготовки до акредитації освітніх програм. Одним із напрямків розвитку також є увага до наукової роботи та підвищення кваліфікації науково-педагогічних та педагогічних працівників. Крім того, ми й надалі будемо працювати над впровадженням у навчальний процес нових технологій та міжнародного досвіду».

У рамках розширеного засідання вченої ради генерал-майор Олександр Морозов також доповів про стан навчально-методичної та наукової роботи у І півріччі та визначив основні завдання на ІІ півріччя 2021-2022 навчального року. Заступник начальника Академії по роботі з особовим складом полковник Олена Іванова ознайомила присутніх із станом роботи з особовим складом у І півріччі, а  заступник начальника навчально-методичного центру – начальник навчального відділу полковник Андрій Горбунов надав інформацію про затвердження відмінників навчання за перше півріччя 2021-2022  навчального року.

Наприкінці засідання заступник начальника Академії полковник Сергій Мартиненко довів наказ начальника Академії «Про підсумки освітнього процесу за І півріччя 2021-2022  навчального року», де зазначив кількість заохочень та нагороджень за цей період.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ