новини

У Харкові визначено завдання військовим частинам гарнізону

08.04.2020 09:03

На початку квітня на базі Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба відбулося підведення підсумків стану військової дисципліни та правопорядку, служби військ у Харківському гарнізоні за результатами роботи у І кварталі поточного року.

Захід відбувся із суворим дотриманням вимог вищого командування щодо недопущення виникнення та поширення серед особового складу коронавірусу СOVID-19. Тому більшість учасників службової наради взяли участь у підведенні підсумків в дистанційному режимі з використанням наявних засобів зв’язку. 

В ході роботи посадові особи гарнізону, командири військових частин підбили підсумки ефективності діяльності щодо підтримання військової дисципліни та правопорядку у звітному періоді, ефективності виконання карантинних заходів, обговорили санітарно-епідеміологічну обстановку в Харківському гарнізоні.

Слід зазначити, що у заході взяла участь заступниця начальника Національної академії Національної гвардії України по роботі з особовим складом підполковник Олена Іванова.

Було розглянуто актуальні питання підтримання боєздатності управління частин та установ гарнізону, підвищення якості виконання завдань з охорони важливих військових та державних об’єктів, приділено увагу питанням безпеки у кіберсфері.

За результатами наради було надано оцінку діяльності командирів (начальників) та визначено завдання на ІІ квартал 2020 року.

За матеріалами Харківського Національного університету Повітряних Сил ім. Іваана Кожедуба