новини

У Львові відбулась виставка присвячена 30-річчю Національної академії НГУ

14.01.2022 10:57

Військова частина 4114 Нацгвардії України спільно з ліцеєм імені Івана Пулюя провели фотовиставку присвячену 30-річчю Національної академії НГУ у Львові.

Всі охочі могли відвідати цей захід  та розглянути багато цікавих фото, на яких зображені моменти із повсякденної діяльності Академії. Саме з цього навчального закладу розпочали свій військовий шлях чимало офіцерів, які сьогодні проходять службу у лавах Національної гвардії України та, зокрема, у військовій частині 4114. За роки курсантського життя майбутні офіцери загартовують свій моральний дух, вдосконалюють фізичну підготовленість, навчаються військової майстерності та відпрацьовують набуті вміння практично під час польових виходів. Протягом навчання молоді юнаки та дівчата стають справжніми фахівцями за різними напрямками підготовки.

Відвідувачі фотовиставки із захопленням роздивлялись світлини та ділились позитивними враженнями. Гостям було надзвичайно цікаво, адже виставка проводилась вперше та відображала різноманітні події і заняття, які відбувались у навчальному закладі.

Щирі емоції, прекрасні відчуття та зацікавленість, – саме так можна описати фотовиставку «З Академією в серці».

«Мені дуже сподобалась виставка, особливо цікаво дивитись фото курсантів на заняттях у залі та на полігоні. А також у військовослужбовців красива форма», – з посмішкою коментує побачене відвідувачка Оленка.

За матеріалами ГІіК ЗОТО