новини

Усмішки, ніжність та натхнення. Жінок Академії Нацгвардії привітали зі святом весни

06.03.2020 14:42

З нагоди Міжнародного жіночого дня в центрі культури Академії відбувся святковий захід.

Урочистості розпочалися з привітального слова начальника Академії генерал-лейтенанта Сергія Соколовського:

«Сьогодні в Академії проходять службу та працюють 497 жінок. Це жінки-військовослужбовці від полковника до солдата, слухачі магістратури очної та заочної форми навчання, викладачі, курсантки, студентки, а також інші працівники, які кожен день виконують тяжку, але корисну працю по забезпеченню навчального процесу, - звернувся  до присутніх генерал-лейтенант Сергій Соколовський. – Шановні жінки! Від себе особисто та від імені усього чоловічого колективу Національної академії вітаю вас зі святом весни – Міжнародним жіночим днем! Бажаю вам міцного здоров’я, великого жіночого щастя та добра. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму».

 

З нагоди свята кращі військовослужбовці та службовці Академії були нагороджені відомчими заохочувальними відзнаками, дипломами, подяками та грамотами. Незабутнім подарунком для жінок став святковий концерт учасників академічного оркестру, вокального гурту «П’ять стихій», а також запрошених виконавців, а саме соліста Давида Кадимяна, баяніста Павла Архипенка та ілюзіоністів Володимира і Катерини Мельник. Своїми видовищними виступами та різноманітними номерами вокалісти та музиканти зачарували глядачок, залишаючи в серцях присутніх справжній весняний настрій. В той час як під час виступу артистів-ілюзіоністів Володимира та Катерини Мельник всі глядачі мали можливість на мить повірити в чудо. Концерт супроводжувався відеороликами-привітаннями для жінок навчального закладу від гвардійців Академії. Окрім позитивних емоцій, кожна жінка отримала приємні подарунки від чоловічого колективу Академії.

Також, всі бажаючі мали можливість закарбувати світлий та наповнений позитивом день, сфотографувавшись біля встановленої фотозони.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ