новини

Успішно проведене пробне заняття – вдалий старт для викладача-початківця Академії Нацгвардії

05.05.2021 17:09

 

На кафедрі вогневої підготовки Національної академії Національної гвардії України старший викладач полковник Олександр Желновач провів пробне заняття.

Мета занять - підвищення рівня професійної підготовки викладачів для якісного виконання ними своїх функціональних обов'язків. Так, науково-педагогічні працівники кафедри вогневої підготовки мали змогу оцінити методику організації та якість проведення занять, а також пересвідчитися у професійному рівні викладача.

Полковник Олександр Желновач провів пробне заняття щодо призначення, бойових властивостей та загальної будови 9-мм пістолета Макарова. Під час заняття він використовував навчальну зброю, макети частин, механізмів та сучасне матеріально-технічне забезпечення.

«Звичайно, основні зусилля нашої кафедри спрямовані на підготовку курсантів і покращення професійних навичок викладачів, що є надзвичайно важливим. Для допуску до викладання, офіцер обов’язково повинен провести пробне заняття, - зазначив т.в.о. начальника кафедри вогневої підготовки підполковник Олександр Марков. - Сьогодні викладач-початківець продемонстрував доволі гідний рівень знань, ми бачимо, що він досвідчений у своїй справі. Таким чином, всім складом кафедри вогневої підготовки, було прийнято рішення допустити старшого викладача для викладання занять курсантам Академії Нацгвардії».

 

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ