новини

В Академії Нацгвардії нагадали про важливість дотримання заходів безпеки

05.01.2022 17:18

У Національній академії Національної гвардії України проведено повторний інструктаж з охорони праці та пожежної безпеки в підрозділах та службах.  На заході були присутні офіцери факультетів, центрів, відділів, служб Академії, військовослужбовці служби за контрактом, особовий склад батальйону забезпечення навчального процесу та службовці Академії.

«Дотримання заходів безпеки – це вимога сьогодення. Протягом інструктажу присутні  розглядали реально можливі небезпечні ситуації та шляхи їх попередження або подолання. Керівники в свою чергу проводять заняття, ураховуючи сучасні умови службово-бойової діяльності», - зазначив заступник начальника Академії полковник Сергій Мартиненко.

Під час інструктажу, начальник служби охорони праці відділу служб підполковник Олександр Скиба нагадав особовому складу вимоги щодо дотримання правил дорожнього руху при користуванні службовим та особистим автомобільним транспортом. Крім того, розповів про дотримання заходів безпеки під час виконання службових обов’язків та у побуті. Особливу увагу звернув на заходи безпеки під час проведення занять при користуванні зброєю, боєприпасами та імітаційними засобами, адже військовослужбовці батальйону щоденно залучаються до несення служби зі зброєю.

Наостанок військовослужбовці та службовці Академії переглянули навчальний фільм з висвітленням реальних ситуацій порушень заходів безпеки та їх запобігання.

Нагадаємо, кожні півроку в рамках навчального періоду для особового складу Академії проводять заняття з бойової і спеціальної підготовки та заняття, що стосуються дотримання заходів безпеки під час виконання різноманітних завдань військової служби.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації  НА НГУ