новини

В Академії Нацгвардії продовжуються вступні випробування

13.07.2021 16:03

Цивільна та військова молодь з усіх регіонів України показує свої знання та силові навики під час проходження вступних випробувань. Юнаки та дівчата здають обов’язкові іспити з фізичної підготовки, проходять професійно-психологічний відбір та поглиблене медичне обстеження.

Сьогодні іспит з фізичної підготовки склали дівчата. Вони виконували комплексно-силову вправу, забіг на 100 метрів і крос на відстань 1 кілометр.

Крім того, абітурієнти проходять групове тестування та індивідуальне психологічне обстеження, на основі яких й приймаються рішення стосовно придатності кандидатів на навчання у військовий навчальний заклад. Також в Академії проходять поглиблене медичне обстеження, що складається з відвідувань медичних спеціалістів.

Військові абітурієнти вже пройшли медичне та психологічне обстеження, здали фізичну підготовку, а зараз складають екзамени з іноземної та української мови, математики та історії України. 

«Я впевнений у своїх силах, навіть хвилювання немає. Моя мета - бути курсантом Академії і задля цього я багато працював над собою і самовдосконалювався. Сьогодні я пройшов медичне обстеження, тепер чекаю на іспит з фізичної підготовки. Спорт я обожнюю, навіть вже планую після вступу записатися у спортивні секції, які є в Академії», – ділиться враженнями абітурієнт Олександр Сєдякін.

Вже завтра іспит з фізичної підготовки складатимуть хлопці. Він включатиме підтягування на перекладині, забіг на 100 метрів і крос на відстань 1 кілометра.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ