новини

В Академії Нацгвардії проходить ліцензійна експертиза

31.08.2021 16:27

У Національній академії Національної гвардії України розпочала свою роботу експертна комісія.  Троє представників з Міністерства освіти і науки України проводять виїзну ліцензійну експертизу в Академії з отримання ліцензії на розширення провадження освітньої діяльності за освітньо-професійними та освітньо-науковими програмами на другому (магістерському) рівні вищої освіти. Всі програми діють на оперативному факультеті Академії.  

Під час зустрічі з представниками експертної комісії керівництво Академії розповіло про історію та сьогодення навчального закладу, акцентувавши увагу на освітньому процесі та досвіді акредитації освітньо-професійних та освітньо-наукових програмах у минулих роках. Також начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський звернув увагу на особливості навчання офіцерів на оперативному факультеті.

«Проведення виїзної ліцензійної експертизи – це відповідальний період для нашого навчального закладу, - зазначив генерал-лейтенант Сергій Соколовський. – Щоденно керівництвом факультетів, професорсько-викладацьким складом Академії проводиться якісна робота щодо провадження успішної освітньої діяльності за освітньо-професійними та освітньо-науковими програмами. Сподіваюся, що ми отримаємо схвальну оцінку від експертної комісії».      

У рамках ознайомлення із матеріальною базою Академії представники експертної комісії відвідали навчально-тренувальний комплекс з вогневої підготовки, який оснащений новітніми тренажерами, мультимедійними та бойовими тирами, оглянули клас ситуаційного моделювання та клас роботи з автомобілем КрАЗ, науково-технічну бібліотеку та музей.

Експертна комісія працюватиме в навчальному закладі протягом двох днів.

За результатами роботи, представниками експертної комісії буде підготовлено і подано Міністерству освіти і науки України висновки про стан дотримання освітньої діяльності для розширення провадження освітньої діяльності за освітньо-професійними та освітньо-науковими програмами на другому (магістерському) рівні вищої освіти.

Відділ міжнародних зв`язків, інформації та комунікації НА НГУ