новини

В Академії Нацгвардії розпочалися навчально-методичні збори

06.09.2021 17:42

У Національній академії Національної гвардії України стартували навчально-методичні збори керівного складу та науково-педагогічних працівників. Основним завданням зборів є підведення підсумків  роботи за основними напрямками освітньої діяльності Академії та обговорення шляхів щодо удосконалення освітнього процесу у 2021-2022 навчальному році.

Відкрив збори начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський. Під час зустрічі він розповів про підсумки роботи та досягнення Академії, які були у 2020-2021 навчальному році. Начальник Академії акцентував увагу на питаннях удосконалення роботи навчального закладу в 2021-2022 році та особливостях організації освітнього процесу з урахуванням протиепідемічних заходів.

«Академія показала достатньо вагомі результати в навчальному процесі за минулий рік. В наступному навчальному році значна увага приділятиметься акредитації освітніх програм, оновленню навчально-методичного забезпечення, впровадженню нових форм та методів навчання з використанням інформаційних технологій, проведенню бінарних занять. Крім того, вже з наступного тижня розпочинаються інтенсивні курси вивчення іноземних мов для військовослужбовців Нацгвардії та сесія у магістрів оперативного факультету, - зазначив генерал-лейтенант Сергій Соколовський. -  Сподіваюся, що навчально-методичні збори пройдуть організовано і кожен отримає від їх проведення щось нове та корисне». 

Цього ж дня начальники та викладачі усіх кафедр Академії підвели підсумки діяльності та визначили пріоритетні завдання на наступний навчальний період.

«Науково-педагогічний склад кафедри філології, перекладу та стратегічних комунікацій постійно вдосконалює методику викладання навчальних дисциплін, знаходить оптимальні форми і методи навчання для підвищення мовної компетентності майбутніх офіцерів. Впевнена, що 2021-2022 навчальний рік матиме нові здобутки та досягнення для всього науково-педагогічного складу як нашої кафедри, так і Академії», - запевнила завідувач кафедри Ірина Лисичкіна.

По завершенню навчально-методичних зборів відбудеться розширене засідання вченої ради Академії, де будуть визначені основні завдання керівного складу та науково-педагогічних працівників щодо організації освітнього процесу у 2021 та 2022 році.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ