новини

В Академії Нацгвардії розпочався набір кандидатів на вступ за заочною формою навчання

07.09.2021 16:11

У Національній академії Національної гвардії України проходять вступні випробування для абітурієнтів за заочною формою навчання.

Відбір студентів та слухачів здійснюється за спеціальностями «Автомобільний транспорт» та «Менеджмент» для отримання освітнього ступеня «бакалавр». Навчання буде проходити за державним замовленням та за кошти фізичних осіб.

«Кожен абітурієнт розуміє, що саме зараз час показати себе з найкращої сторони, продемонструвати свої навики і здібності та довести, що кожен достойний навчатися в Академії», - зауважив відповідальний секретар приймальної комісії полковник Андрій Бухун.

Усі кандидати складають вступні іспити з математики, української та іноземної мов.

Сьогодні письмовий іспит з математики склав штаб-сержант Андрій Іванько. Гвардієць розповідає, що математика – один з його найулюбленіших предметів зі школи. Тож, йому було цікаво знову вирішити нелегкі задачі.

«Серед завдань, які виносилися на екзамен, потрібно було розв’язати систему рішень, спростити вираз та інше. Звісно, я хвилювався, але  своїх силах я впевнений», - говорить штаб-сержант Андрій Іванько.

Наприкінці тижня пройде заключне засідання приймальної комісії, головним завданням якої стане доведення загального рейтингу до кандидатів та зазначення прізвищ тих, хто став слухачем та студентом Академії.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ