новини

В Академії Нацгвардії триває вступна кампанія

11.07.2023 14:45

Цього тижня вступають офіцери Національної гвардії, які планують здобувати освітній ступінь «Магістр» оперативного рівня військової освіти за заочною формою навчання.

Офіцери написали офіційну заяву на вступ до навчального закладу, остаточно визначившись зі спеціальністю. Згодом члени приймальної комісії проконсультували кандидатів на вступ стосовно порядку проходження екзаменів.

«Вітаю всіх офіцерів, які вирішили прийняти важливе для розвитку військової кар’єри рішення та здобути оперативний рівень підготовки. Дуже позитивно, що у такий важкий період ви продовжуєте розвиватися та виявили бажання навчатися. Бажаю усім успіхів!», - звернувся до офіцерів начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Гвардійці складали іспит з фізичної підготовки. Іспит складався з човникового бігу 10х10 м, підтягування або відтискань від полу та вправ на прес. Оцінка за виконання вправи виставлялася вступникам у відповідності до вікової групи та діючої нормативної бази. Також офіцери складали комплексний іспит за спеціальністю.

По завершенню іспитів було оголошено прізвища офіцерів, які стали слухачами оперативного факультету Академії.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ