новини

В Академії Нацгвардії триває вступна кампанія для військовослужбовців за контрактом

02.08.2024 17:04

До Національної академії Національної гвардії України з різних військових частин України подають документи на вступ військовослужбовці за контрактом. Гвардійці вже мають досвід військової служби та впевнено вирішили присвятити своє життя військовій справі та стати офіцерами.

 

Майбутні курсанти зареєструвалися, подали документи на вступ та пройшли медичну комісію. Також, гвардійці склали національний мультипредметний тест, іспит з фізичної підготовки та пройшли професійно-психологічний відбір.

 

«Іспити для мене були ще однією сходинкою,  яку треба подолати на шляху до своєї мети – стати офіцером. Я бачу як дуже стрімко покращується система підготовки гвардійців і мені хочеться бути частиною розвитку обороноздатності країни та звісно поліпшити свої навички. У майбутньому я хочу бути мудрим та обізнаним у військовій сфері командиром», - розповів кандидат на вступ Дмитро.

 

Гвардійці здобуватимуть військову спеціальність на трьох факультетах Академії Нацгвардії, а саме: командно-штабному, логістики та гуманітарному.

 

«Приходить той час, коли кожна людина визначається у важливих питаннях свого життя, навчання – завжди відповідальний крок. Впевнений, що ви обрали правильний напрямок свого розвитку. Попереду багато випробувань, які вам доведеться пройти на шляху від курсанта до офіцера, але вони загартують в вас характер і силу духу. Разом з офіцерами Академії ми будемо допомагати вам ставати справжніми лідерами ваших майбутніх підрозділів», - зазначив начальник Академії Нацгвардії генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

 

Наступним випробуванням для усіх хлопців та дівчат, які вступили на навчання, буде проходження навчального збору тактичного рівня військової освіти. Це допоможе їм більше дізнатися про особливості обраної ними професії, фізично загартуватися, сформувати психологічну стійкість і готовність до служби.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ