новини

В Академії Нацгвардії відбулись урочисті заходи до Дня захисника України

13.10.2020 15:39

 

Підняття державного прапора, слова вітань від керівництва, заохочення та благословення на вдалу службу. Саме так у Національній академії Національної гвардії України відбувся урочистий захід із нагоди Дня захисника України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

Зі словами привітань до військовослужбовців звернувся т.в.о начальника Академії генерал-майор Олександр Морозов. 

«День захисника України – особлива дата, адже показує наскільки важливою є особистість українського військовослужбовця, - наголосив Олександр Морозов. - Висловлюю вдячність особовому складу Академії за сумлінне та самовіддане служіння українському народові. Бажаю усім міцного здоров’я, мирного неба, професійних успіхів та твердої віри в світле майбутнє нашої держави! Слава Україні!».

Представників Академії, з числа офіцерського та старшинського складу, нагородили подяками та грамотами від командувача Національної гвардії України. Загалом гвардійці отримали 16 заохочень. 

Вітальне слово надали й курсанту, який проходив службу в зоні АТО, сержанту Костянтину Торбасу. Привітав гвардійців із професійним святом і ветеран Академії Олександр Семенченко.    

Військовослужбовців Академії Нацгвардії, які загинули під час виконання службових обов’язків, вшанували хвилиною мовчання.

Благословення на вдалу службу офіцери та курсанти отримали від військового священника Академії отця Григорія. 

А на завершення, із музичним привітанням, до гвардійців звернулася  заслужена артистка естрадного мистецтва України Ольга Полежака.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ