новини

В Академії Нацгвардії відзначили Новий рік

01.01.2021 10:04

В Національній академії Національної гвардії України Новий рік зустрічали курсанти та військовослужбовці батальйону забезпечення навчального процесу. Гвардійці разом з офіцерами підрозділів організували святкову новорічну програму. 

Начальник Національної академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський особисто привітав курсантів та солдат зі святами у навчальному центрі. Він зустрівся з особовим складом гуманітарного факультету та особовим складом навчального центру, які залучені для несення служби та забезпечення діяльності центру у новорічні свята.

Генерал-лейтенант Сергій Соколовський подякував за сумлінну службу усім військовослужбовцям, вручив заохочення та солодкі подарунки: «Я бажаю кожному з вас, щоб цей Новий рік запам’ятався вам, як один з найяскравіших у житті. Нехай наступний рік принесе добробут і успіх, дасть нові сили для досягнення цілей, виправдає надії, а наполегливість і цілеспрямованість допоможуть здійснити мрії. Твердості духу, невичерпного оптимізму, міцного здоров'я та щоб друзі, яких ви зустріли під час служби, стали вірними товаришами на все життя».

Варто зазначити, що разом з грамотами кращі курсанти отримали від начальника Академії і пам'ятні монети навчального закладу. Вже ввечері курсантів чекав святковий стіл та розважальна програма. Разом з курсантами Новий рік зустрічали і командування факультету, які і вітали курсантів у новорічну ніч. 

В Академії курсантів-випускників факультету логістики та військових батальйону забезпечення навчального процесу у новорічну ніч привітала заступниця начальника Академії по роботі з особовим складом полковник Олена Іванова. 

«Бажаю, щоб Новий рік приніс не тільки щастя, але і впевненість у завтрашньому дні, щоб кожен ранок починався з відчуття радості та задоволення! Нехай вас переповнює жага до нових звершень, енергія та щира радість від життя, яка сама по собі є безцінним даром», - звернулася полковник Олена Іванова. 

Після привітань на гвардійців чекав новорічний стіл, вікторини та розважальні програми.

Крім того, полковник Олена Іванова привітала всіх військовослужбовців, які несуть службу у варті і добових нарядах та вручила їм солодкі подарунки. 

Відсвяткували Новий рік і на Київському факультеті Академії. Привітав підлеглих полковник Дмитро Лосєв, заступник начальника Київського факультету з озброєння та техніки. 

«У це світле свято бажаю вам міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Хай збудуться ваші заповітні мрії і надії на краще!», - зазначив він. 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації  та комунікацій НА НГУ